Impresariaat

 

 

Marina van der Wal

 

Marina is opvoedkundige en bezoekt al jaren scholen en gemeentelijke instellingen om te praten over de puberproblematiek. Ze is mede-auteur van "Het Enige Echte Eerlijke Puberopvoedboek" dat in 2012 verscheen.

Inmiddels hebben duizenden ouders van pubers de thema-avonden bezocht. Als moeder van twee "bijna-klaar-pubers" bespreekt Marina op een humoristische manier de spagaat waarin ouders en pubers zitten. Aan de ene kant hebben pubers ruimte en vrijheid nodig en moeten ouders leren dat ze eens stapje terug moeten doen in het leven van hun kinderen. Aan de andere kant zie je dat pubers -mede door de ontwikkeling van hun brein- juist duidelijke sturing nodig hebben.

Nu staat zij in het theater met haar eerste programma "Puber in huis? Een toer!". Voor de theaterspeellijst en agenda van Marina kijkt u op:

www.puberinhuiseentoer.nl

De voorstelling is nog te zien in:

Winterswijk - Theater De Storm - 3 november
Groningen - Der Aa-theater - 5 november
Venlo - Theater De Garage - 11 november
Middelburg - Spiegeltheater - 16 november
Nuenen - Het Klooster - 9 december
Enschede - Theater Concordia - 12 januari 2016

     

 Erik Brey                     

Al vanaf zijn jeugd zit Erik achter de piano. Ook in zijn studietijd was de piano belangrijker dan de studie. In die jaren richtte hij met studievrienden PURPER op (1981). In 1997 begon Erik een solocarriere in het theater. Met achtereenvolgens "Erik Brey" (1997-1999), "Dolores" (1999-2001) en "Morgana" (2001-2002) heeft Erik zich ontwikkeld tot de piano- en zangvirtuoze artiest met een geheel eigen stijl. In het najaar van 2003 speelde Erik met Gerrie van der Kley en Frederique Sluyterman van Loo "Musical, de cursus". Daarna was hij te zien in de musicals "Nonsens, lieve Heren", "Hamelen" en "Ti Ta Tovenaar". Voor zijn rol in Hamelen won Erik de Musical-Award. Met "Purper 100 jaar, een vooruitblik" keerde Erik in 2006 terug als Purper-lid. Na het programma "In concert" (2009/2010) ging Purper verder zonder Brey. In 2011 vierde Erik zijn 30-jarig jubileum als artiest met een bescheiden programma in het Apollo First Theater. Sinds 2013 werkt Erik samen met Haye van der Heyden als Toen We Jongens Waren. Dit seizoen spelen zij hun 3e programma "Blunders".

Kijk voor meer informatie op: www.toenwejongenswaren.nl

 

BEDRIJFSOPTREDENS

Voor evenementen, congressen, bijeenkomsten en diners heeft Erik een mini-theater optreden van 25 minuten met de grootste hits uit zijn repertoire. Een stijlvol programma door een gentleman-entertainer.

BOEKINGEN

Muzenzonen verzorgt de boekingen voor deze bedrijfsoptredens (020-4639350 of 06-51495269 of info@muzenzonen.nl).

 

  Startpagina

  Theaterproducties

  Videoproducties