Theaterproducties Facts

 

1   Saturday Night Fever - RSC
   Het lustrum van het Rotterdamsch Studenten Corps wordt door een aantal leden op een bijzondere wijze gestart. In een oude loods op het speciaal voor deze gelegenheid ingerichte feestterrein in de Rotterdamse havens wordt een theater gebouwd voor 700 bezoekers. 

In januari vinden de audities plaats o.l.v. de door Muzenzonen geleverde regisseur. In februari starten de repetities. Choreografie houden de studenten in eigen hand. En hoe! In juli vinden 4 spetterende optredens plaats van Saturday Night Fever in het speciale "eigen" theater. Gespeeld, gezongen en gedanst door leden van het RSC (en de RVSV) in een uniek (zelfgebouwd) theater, voor een deel in het decor van de originele decorstukken van de Joop van den Ende productie....

  naar Vorige pagina   

GITP - Theater-business-spel
De bedrijfspsychologen van GITP zitten elk jaar drie dagen ergens in Nederland samen om de strategie voor het komende jaar vorm te geven en werkbaar te maken. Dit jaar ligt de nadruk op "het zelfstandig opereren in de markt". Muzenzonen ontwikkelt samen met Carolien Somerwil Producties een theater-spel waarin alle elementen van zaken doen op een speelse manier werkelijkheid worden.

Opdracht aan de aanwezigen: morgenavond brengen jullie een theatervoorstelling in het Vestzaktheater van Vlissingen. De meesten van jullie zullen spelen in het programma: zang, dans, acteren. Maar anderen verzorgen de techniek: licht, geluid, decor, kleding en schmink. Andere collega's zijn verantwoordelijk voor het management: kaartverkoop, promotie, artistieke en productionele leiding. De acts in het programma worden ingestudeerd o.l.v. door Muzenzonen en Somerwil Producties ingehuurde professionals.

24 uur later heeft de groep een heuse "première-party" in het hotel na een succesvolle voorstelling.

  naar Vorige pagina   

ARKE Reizen - Jubileumvoorstelling
De Personeelsvereniging van Arke organiseert ter gelegenheid van het jubileum een muzikale show met medewerkers over de historie van Arke. Carolien Somerwil schrijft muziek en tekst voor een programma dat wordt opgevoerd tijdens het "uitstapje" van het personeel naar Chiclana de la Frontera (S). 4 maanden wordt in Utrecht gerepeteerd met 2 verschillende casts. In het hotel in Chiclana wordt een theater gebouwd en elke cast geeft 2 voorstellingen. Als toetje wordt de show in de Twentsche Schouwburg enkele weken later opnieuw gebracht voor oud-medewerkers en relaties, met beide casts! Voor iedereen een feest waarbij veel medewerkers van Arke zich met jaloezie hebben verwonderd over de artistieke prestaties van hun collega's.

 naar Vorige pagina   

 

  naar Startpagina

  naar Vorige pagina