Videoproducties Facts

 

1   Business Objects Nederland
   Bij de jaarlijkse internationale kick-off meeting worden de vestigingen van alle landen uitgenodigd een videopresentatie van 2 minuten aan te leveren voor een intern filmfestival. Hoofdprijs: $ 1000 !

De Nederlandse vertegenwoordiging bedenkt een script dat door Muzenzonen wordt beoordeeld op haalbaarheid. Op een vrijdagmiddag verzamelen de "spelers" zich met de benodigde attributen en kleding. De beoogde scčnes worden opgenomen. Een week later wordt de 1e versie gepresenteerd en aangepast. De Nederlandse delegatie vertrekt naar Amerika en wint de hoofdprijs…

 

BGN
Het managementteam zit drie dagen in een hotel om de strategie voor het volgende jaar te bespreken. De laatste middag is vrijgemaakt voor een "luchtig" programma. Er worden 3 groepen samengesteld die elk een script bedenken voor een van tevoren bepaald onderwerp. Na 2 uur beginnen de opnamen. De groepen gaan aan de borrel en zitten aansluitend aan aan het diner. Na het toetje presenteert de Muzenzonen-editor de resultaten van het video project.

 

3   Neways International
Elk jaar ontmoeten de trainers van deze organisatie elkaar om ervaringen uit te wisselen en de internationale strategie te bespreken. Om het internationale karakter een extra dimensie te geven worden de deelnemers verdeeld in groepen met een mix van de nationaliteiten. Opdracht: maak een commercial van maximaal 60 seconden over onze organisatie. De resultaten worden na afloop van het afsluitende diner in een aparte "festival-ruimte" getoond.

 

  naar Startpagina

  naar Vorige pagina